web1oshka

אשרת וניר זוג צעיר היו לקראת לידת בתם הראשונה כשהחליטו לשפץ את דירתם בתל אביב. הדירה ישנה ולא שופצה מאז נקנתה. הרעיון היה לעשות שינוי לחדש את הדירה ולעמוד במסגרת תקציב של זוג צעיר. אשרת היא מעצבת ועובדת בחנות היוקרתית The BOX בנמל תל אביב. ולכן תפקידי היה הכוונה וייעוץ.  התכנון שינה את הדירה , המטבח שהיה קטן סגור ומיושן הועבר בצמוד לסלון , כך נוצר חלל פתוח של המטבח עם הסלון והרגשת מרחב גדולה ונעימה. לסלון הייתה מחוברת מרפסת שהופרדה עם ויטרינה , היא פורקה מה שהרחיב את הסלון עד חלונותיה של המרפסת הישנה , החלונות הגדולים מהווים מראה יפה ונקי לסלון החדש  ומכניסים אור טבעי ונעים. החדר שהיה צמוד לכניסה (איפה שהמטבח החדש) עבר מול חדר ההורים ומשמש חדר לבתם הראשונה ולילדים שיבואו בעתיד , ביניהם במקום המטבח הישן מוקם חדר האמבטיה והשירותים החדש. וכך חולקה הדירה המלבנית לשני חלקים של מגורים ו-open space של מטבח וסלון. העיצוב מודרני ונקי , פלטת הצבעים היא שחור לבן אפור עם נגיעות עץ. המטבח לבן ובקווים נקיים נרכש באיקאה כמו גם מדפי הסלון וארון האמבטיה. הריהוט כולו נרכש ב The Box. הדירה רוצפה בפרקט בגוון אלון בהיר שמוסיף חמימות לעיצוב המודרני.

דירה 80 מ"ר תל אביב 2012